AllinFun - Track Movie, Tv Show, Actor/Actress , Director/Writer

 1

 Film, dizilerinizi takip etmek, yeni çıkan bölümlerden anında haberdar olmak için " AllinFun " uygulamasını öneriyoruz. Mutlaka deneyin. 

AllinFun (Ücretsiz - Android ) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekenapp.allinfun.free

Sayfa ayarları Arama Açıklaması Seçenekler
10 Mar 2021

Leechturks.Com Geliyor - Detaylar ve Röportaj Yazımızda

Leechturks.Com Geliyor

LeechTurks

TorrentNedir olarak, yeni açılacak olan Leechturks yöneticileriyle ufak bir söyleşi yaptık ve merak edilen soruları sorduk. Açıkçası Leechturk geri mi geliyor, yoksa LeechTurks'mü geliyor, bu soruların cevabı yazımızda. 

Ayrıca baştan belirtelim; şu an son aşamalarda ama net bir tarih henüz yok, açılış tarihini sayfamızda duyuracağız, yerinizi baştan almazsanız sonrasında davetiye aramak zorunda kalabilirsiniz. Siteye gitmek için :  www.leechturks.com 
Facebook sayfasından da duyuruları takip edebilirsiniz: facebook.com/leecturks/


Soru 1 : Öncelikle merhaba, sizi kısaca tanıyabilir miyiz? Leechturks’ü kısaca tanıtabilir misiniz, ekipte işiniz nedir?

Cevap 1 : Merhaba ben Witcher , LeechTurks kurucu üyelerinden sadece biriyim, kısaca tanıtmak gerekirse biraz merak uyandırmak istiyoruz aslında ama hedefimiz herzaman daha iyi şekilde paylaşmak bunu da herkesle ve uzun süreli yapmak istiyoruz.

Soru 2 : Peki bir dönemin efsanesi olan Leechturk niçin kapandı? Bir veda yazısı yazıldı ve insanlara hiçbir açıklama yapılmadı, VIP üyelikler, dosyayı aylarca paylaşımda tutup site kurallarına uyanlar tamamen cevapsız şekilde yüzüstü bırakıldı, bu konuda düşünceleriniz neler?

Cevap 2 : Neden kapandı bunu sorgulamak Leechturks olarak bizim işimiz değil. O zamanki vip üyeler; diğer sitelerde rahat rahat görev alıp eski LTRG'denim veya Leechturk yöneticisiydim diyen  yöneticilere sorabilirler mesela. Biz sitemizin reklamını yapmaya başlayınca hemen geldiler kimler var;  şu xxx nickli şahıs burda  bu burda, bu şurda, sanki Leechturk'ü hatta LTRG'yi onlar o duruma getirmiş gibi sahiplenmeye kalktılar ama bilmiyorlarki onlardan önce kimler kimler görev aldı, neyse zaten sorun değil Leechturk ve LTRG  onların olsun, biz kaldığımız yerden LeechTurks ve LTS  olarak devam edicez.Hatta bazı yerli rip grupları da destek vermek istiyorlar.

Soru 3 : O dönem insanlar çokça davetiye arar hatta davet eden kişi de sorumlu olduğu için kolay davetiye bulunmazdı. Ancak bunun yanında para ile VIP olunan bir sistem de mevcuttu. Leechturk ekibine güvenip alınan VIP üyelikler sitenin kapanması ile yok oldu, insanların bir kısmında “parayı vurup kaçtılar” rahatsızlığı oluştu. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Cevap 3 : Dediğim gibi bunlar hakkında tam bir bilgim ve bilgimiz yok, biz de çok konuştuk cevap aradık ama biz bulamadık, bulduğumuz cevaplara da inanamadık. Neden diyecek olursanız; o dönem kapanan sitelerin çoğu yöneticilerinin birbiriyle bir bağı vardı yani ve bunların aynı anda gitmesi çok garip oldu. Belki bunları okuduktan sonra birisi açıklar :)) .

Soru 4 : Peki şu an bir geriye dönüş neden aynı domain ile değil de yeni domain ile? Kapatıp giden ekip mi olacak, insanlar o ekibe nasıl güvenecekler?

Cevap 4 :  İlki neden aynı domain değil; çünkü domain bize ait değil kimseyle görüşmedik, istemedik sizin de bir önceki soruda söylediğiniz gibi ismi zedelenmiş bir domainle geri gelmek istemeyiz. Yani yapmadığımız bir şey için neden suçlanalım, daha önce o noktaya getirdik bir daha getiririz. Yeni bir site paylaşmasını bilen kocaman bir aile olabiliriz, yeter ki isteyelim. Sizlerin de desteğiyle şu pandemi döneminde insanlar evlerinde güzel vakit geçirebilir. Eski ekip derken son kapanan ekipten hiç kimse yok, şahsım adına söyleyeyim 1-2 kişiden başkasını tanımıyorum onları da site kapandıktan sonra görmedim zaten :)) .

Soru 5 : RIP ekibi aynı mı olacak, o zaman kendi ripleri ile özellikle Türkçe içerikte LTRG bir marka olmuştu. Yeniden o noktaya getirebilecek ekip var mı?

Cevap 5 : RIP ekibi aynı olmayacak LT ve LTRG kapandı, o devir bizim için bitti. O zaman site kapnmadan önceki yönetim heryerde herşeye sahip çıkıyor sözde! Ama ekibi devam ettirmeye gelince site masrafı çok deniyor ve daha başka bahaneler... Birşeyleri devam ettirmek için siteye de gerek yok, paylaşım yapılacak birsürü site var yani istedikten sonra yapılır. Neyse bizim sorunumuz değil, evet bizim de masrafımız çok ama EKİP olarak bunun üstesinden geliyoruz, ayrıca evet RIP Konusunda o noktaya getirecek ekip mevcut ama önceliğimiz site içi sistemi oturtmak daha sonra aynı hızda devam tabii ki biraz vakit alacak ama o zamana kadar zaten son gaz yeni paylaşımlar devam edecek.

Soru 6 : Hem bulması kolay olmayan orijinal Türkçe ve dublaj içerikler için hem de yabancı içerikler için arananlar rahat bulunabilecek mi, bu konuda bir hazırlık var mı? Paylaşımlara server desteği verilecek mi?

Cevap 6 : Evet içerikleri rahat rahat bulabilcekler ama önceliğimiz bunu daha çok üye istekleri doğrultusunda yapmak. Film, Dizi, Oyun vs son hız yüklemeye devam edeceğiz, yeterli sayıda serverımız ve bunların hızları bütün üyelerimizin rahat rahat indirmesini sağlayacak kapasitededir, kısacası her sunuma server desteği verilecektir.

Soru 7 : Bundan sonrasında insanlar tekrar kapanmayacağına nasıl güvenecek, bu geri dönüşe nasıl inanacaklar?

Cevap 7 : Bu konuda hiç kimse tam olarak güvence veremez! Kapanmaz ama domain değişir diye düşünüyorum ama bunların olmaması içinde gerekli tedbirleri aldık diyebilirim. Bunlardan sadece bir tanesini örnek vermek gerekirse sınırlı sayıda üye  alımı olacak ve kapıları tamamen kapatacağız, daha sonra üye alımı davetiye sistemi veya ara sıra üyelikleri açarak çok nadir şekilde açılacak. Bu belki 6 ay belki 1 yıl belki hiç de olmayabilir, garantisi yok site durumuna göre hareket edilecek.

Soru 8 : Leechturk bilinen bir marka, yeni bir isimle de gelse insanların aklında yer etmiş, yeniden dönünce göz önünde olup telifler hakkında sorun yaşanıp sitenin kapanması, erişilememesi gibi ihtimaller hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle şu an dijital platformların çokça artması sonrasında, bu konu daha çok gündemdeyken.

Cevap 8 : Bu sorunun  yanıtının bir kısmını önceki soruda verdim zaten ama burada da konuyu biraz daha açık şekilde belirteyim; öncelik üyelikler açık iken normal sunumlarımıza devam edeceğiz, üyeliklerimiz kapandıktan sonra asıl sistemimizi başlatacağız. Açıkçası geçmişe dönüş diyebiliriz.

Soru 9 : Altyazı siteleri de bir bir kapanırken, Leechturk bu konuda yaptığı paylaşımlar için bir ekip kuracak mı, destek alacak mı, paylaştığı içeriklerin altyazıları için bir girişimi olacak mı ?

Cevap 9 : Evet o konuda da düşüncelerimiz ve planlarımız doğrultusunda çalışmalarımız var. Sitemizin forumunda Subtitles bölümümüz bulunuyor. İlerleyen zamanlarda daha güzel, net sonuçlar alabiliriz diye düşünüyoruz. 

Soru 10 : Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? Eski  Leechturk yeni LeechTurks efsanesini bilenler için hem de yeni duyacaklar için neler söylemek istersiniz?

Cevap 10 : Evet eski eskide kaldı, yeniden yola devam, slganımızda olduğu gibi ( A new beginnings had to be.. ). Bazı fikirlerimiz, düşüncelerimiz var. Bunların başında yine herzamanki gibi en iyi şekilde paylaşmak ve uzun soluklu seedde kalmak geliyor. Bunlar başlıca yapacaklarımız. Ayrıca LeechTurks olarak formatımız daima kaliteli ve HD paylaşımlar olacak.


Biz de TorrentNedir olarak, Leechturks ekibine şimdiden başarılar diliyoruz, umuyoruz planladıkları gibi her şey güzel gider ve kaliteli paylaşımlara erişiriz. 

Ayrıca kapanan Leechturk ekibinden de cevap hakkını kullanmak isteyen olursa, iletişim formlarımızdan bize ulaşabilir.

Leechturks.Com Geliyor - Detaylar ve Röportaj Yazımızda
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

17 yorum:

  1. http://leechturk.com/ öyle demiyor ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendileri de duruma açıklık getirmek isterlerse, sorulara cevapları varsa yayınlamak isteriz.

      Sil
  2. Evet öyle demezler zaten kapananan kadarda öyle demiyorlardı ve sonra..!

    YanıtlaSil
  3. BİZ KİMSEYLE DİDİŞMEYE DEĞİL PAYLAŞMAYA GELDİK ,BİZ KİMSEYİ DOLANDIRMAYA DEĞİL PAYLAŞMAYA GELDİK , BİZ ÇOCUKÇA ŞU ŞUNU YAPMIŞ BU BUNU YAPMIŞ PEŞİNDE DEĞİLİZ AMA SİZ BU YAZIYI YAYINLARKEN ÖNCE HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ VE SİZİ SİZ YAPANLARA BAZI SORULARA CVP VERMEKTENSE ÇIKIP BUNLAR BİZDEN DEĞİL DİYORSUNUZ , BİZİM İÇİMİZDEN KİMSE SİZ OLMAYA MERAKLIDA DEĞİL ÇÜNKÜ KİMSE KENDİSİNE VE AİLESİNE SÖVDÜRMEYEDE MERAKLI DEĞİL ONUN İÇİN BİR DAHA SÖYLÜYORUM HADDİNİZİ BİLİNNN.!!!
    Bazı arkadaşlar ( "leechturks.com" adı altında açılan sayfanın LeechTurk ve LTRG ile bir ilgisi alakası yoktur. ) yazmışlar evet kesinlikle alakamız yoktur biz insanları son güne kadar vip yapıp sonra siteyi kapatan ( dolandırıcı ) insanlardan değiliz kesinlikle onlarla karıştırılmasın zaten onun için isimde aynı değildir kesinlikle alakamız yoktur ŞU SAATTEN SONRA karıştırılmasın.!!! sizler sözde leechtur k.com ve LTRG ekibi ,bu yazıyı yayınlarken utanmadan ortaya çıkıyorsunuz ama insanlara paralarını geri ödemeye gelince vergi vs cezası deyip ortadan kayboluyorsunuz bu nasıl yüzsüzlüktür ya bunları onca insan unuttumu sandınız unutmadılar unutturmazlarda...
    LeechTurks & LTS TEAM

    YanıtlaSil
  4. Biz facebook sayfamızdada yayınladık bu saatten sonra zaten siz olmak veya sizle aynı kaptan su içilmez, dediğimiz gibi siz değiliz siz olmayada meraklıda değiliz herkez bunu böyle bilsin lütfen torrentnedir yönetiminden ve takipçilerininde affına sığınıyoruz böyle gereksiz ve basit bir ergen atışmasına şahit oldukları için..

    son olarak tekrar belirtiyoruz LeechTurks.com Olarak geçmişte ve gelecekte adı kötü anılmış hiçbir siteyle alakamız yoktur.iyiakşamlar

    LeechTurks & LTS TEAM

    YanıtlaSil
  5. Sonuna sadece "S" harfi koyarak eskinin üzerinden prim yapmaya çalışmaktan öteye bir şey değilsiniz. Taklitler aslını yaşatır.

    YanıtlaSil
  6. ortalık karışmış, fayda sağlamak algı yaratmak hoş olmamış iki taraf içinde bence farklı isimle yeni site açılsa daha samimi olurmuş...Nike Nixe olmuş bu durum. Ha şöylede birşey var reklamın iyisi kötüsü olmaz bir şekilde reklam yapmak istenmiş olabilir. zobolop.com xyz vs bile olsa daha yaratıcı bir isim olurdu. neyse sağlıklı günler dilerim.

    YanıtlaSil
  7. isim bulmak bu kadar zor olmamalı asdasdsadsadas

    YanıtlaSil
  8. Şimdi öncelikle evet güzel demişsiniz prim vs ama söz konusu hangi prim dolandırıcılığın primimi olur.sizler 5 yıldır onca insanın parasını yiyen insan (lar) olarak sizler hiç bir açıklama yapmaya kalkışmıyor şimdi kalmışsınız "S" harfi koyarak eskisinin üstünden prim yapmaya çalışılıyor diyorsunuz.

    https://torrentnedir.blogspot.com/2015/10/leechturk-kapand.html

    yukardaki linke 5 yıldır neden hiçbir yazı yazmadınız daha birsürü link verebilirim yani insanların size ozaman söylediklerini biliyorsunuz bunlar gücünüze gitmedi şimdi bir tane "S" harfi dokundu öylemi bizler sizler kadar karektirsiz insanlar görmedik buna adımız gibi eminiz zaten eski siteyi oralara kimler getirdi kimler,

    siz kimsiniz JT mi yoksa HD mi kimsiniz veya kimin adına konuşuyorsunuz domain konusuna gelince Nike Nixe olmuş diyorsunuz evet ne oldu beğenmiyen girmez üye olmaz olmasında zaten sosyal medyadaki hesaplarımızda açıklama yaptık bu olayı daha çok uzatıp ta bizimde vaktinde emek verdiğimiz bir grubu daha fazla küçük duruma düşürmeyin he çok konuşmak tartışma istiyorsanız JT abinize söyleyin skype den gelir konuşulur konuşacak birşey varsa yani bu saatten sonra biz sizle aynı seviyeye inmiycez çünkü yeteri kadar indik bütün üyelerin ve takipçilerin bilgisine....



    LeechTurks & LTS TEAM

    YanıtlaSil
  9. o zaman site adini neden o siteye yakin koyuyorsunuz baska isim mi bulamadiniz hem eski sitenin uyelerini kapin hem de biz onlarla isimiz yok yazniz

    YanıtlaSil
  10. yok yok inanın aynı ayarda olamıycak kadar teraziniz bozuk sizin,sitenin neden kapandığını şimdi daha çok anlıyoruz sanane kardeşim eski sitenin üyeleri diyorsun siteni ben hala açmadım zaten merak etme, madem sahip çıksaydınız insanları soyup ortada bırakmasaydınız ortalardan kaybolmasaydınız şuan dandik isimlerle değilde düzgün isim veya nick ile yazardın lütfen artık gidin bizi bu çoluk çocuk muhabbetine sokmayın biz bu ismi sevdik bu domaini aldık üyemi gelen gelir gelmiyen gelmez tr de tek torrent sitesi biz değiliz dünyadada bir sürü var kim nereye isterse oraya gider hdbits , cdbits bak bunlarda bir harf değiştirmiş:) site bol üyede bol herkez işini yapsın

    YanıtlaSil
  11. sizi sevdim. komiksiniz. siteyi açın da biraz da orada eğlenelim.

    Bu siteyi bu kadar seviyordunuz da o zaman kapanmaması için neden yardım etmediniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla biz komiklik yapmıyoruz ,siz leechturk son yönetimi veya sahibi her kimlerse işte bir komiklik yaptınız biz açıklamasını yaptık, siz hala daha aklınızca saldırmaya çalışıyorsunuz ama aslında kendinizi batırmaya devam ediyorsunuz nedenmi açıklayım ozaman..!

      1.Bunca yıldır leechturk olarak onca forumlarda yazılan yazılara dayanarak hiçbir açıklma yapmazken yapamazken burda eski ve emek harcamış bir grub gariban eski site üyelerinin açtığı siteye kafanız takılıyor çok garip bence diğer milletin sorduğu sorular daha onur,gurur ve aşşağılayıcı konu ama galiba cevabbınız yok herhalde.
      2.ben kendi adıma söylüyorum ben o siteyi çok sevdim bunu JT de bilir JooLS hatta ismini anmak istemediğim HD bile bilir benim oraya kazandırdığım vipleri site açık kaldığı yıllarda görememiştir o dönemler millet LT nin sinema salanumu var diyordu abilerine sor onlar bilir, kısacası ozaman kazandırdığım ve daha sonra kazanılan paralar normalde site batırmaz yüceltir..!!!!!!!!
      3.nekadar şimdiki gibi türkçe yazmayı tam bilemesekte biraz kişilik onur gurur sahibi insanlarız kimseyi soyup sovana çevirip susupta milletin arkamızdan sallamasını istemeyiz şuanda burda kullandığınız nick gibi çakma olmayın biraz insan olun yıllardır kapalı olan SÖZDEEEE vergi cezalarına mahruz kalıp perişan olan ve ortada olmayan bir site var ve yeni olarak gelen bir www.LeechTurks.com var bunda bir gariplik yok.
      4.bunca yıldır o site domaininde madem böyle yayın verebiliyordunuzda neden insanların sorularını yanıtlamadınız çıkıpta biz böyle birşey yapmadık etmedik yanlış düşünüyorsunuz demek yerine sustunuz bu çok enterasan neyse zaten okadar sıkıntılı olmasaydı sahte nick yerine gerçek nickle yazıp cevap verirdiniz biz yukarda skype adresimizide verdik buyrun gelin mertçe konuşun siz bizim kim olduğumuzu öğrenin bizde sizin olayı daha güzel aydınlatırız..

      Sil
  12. Bir de eklemeyi unuttuğum bir şeyi yazmak istiyorum. Size Türkçe yazma kursu hediye etmek istiyorum. Bu kadar yanlış ve kötü yazınca sinirlerim bozuluyor. Sizi yavaş yavaş yola böyle yola sokacağız.

    YanıtlaSil
  13. Burada ahkam kesmek ile olmuyormuş demekki 1 sene olmadan kapandı

    YanıtlaSil
  14. Daha önceki LEECHTURK VE LTRG ekibi ile aynı olmayan onların arkalarından atıp tutarak bir yere geliriz sanan bir grup aptalın 2-3 ay olmadan kapattıkları bir site olarak tarihe geçti

    YanıtlaSil

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz. Yorum formuna "Tartışmayı başlat..." yazan yere tıkladığınızda sayfadan çıkmadan hemen altındaki İsim bölümünü doldurarak üye olabilir ya da altta çıkan "Misafir olarak yorum yazmak istiyorum" kutucuğunu işaretleyerek de üye olmadan yorum yapabilirsiniz.
Yorum Kuralları:
Yorumunuz ya da sorunuz yazı ile alakalı olmalı.
Reklam yapmak için atılan yorumlar onaylanmayacaktır.
Küfür,argo ya da bir kişiye hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.
Yazı konusunun haricindeki sorularınızı iletişim sayfasından yazabilirsiniz.

Top